Bestellen

Wilt u een publicatie van de Boekenplank bestellen?

Het drukken van een publicatie wordt extern, door een gerenommeerde drukkerij, verzorgd. De SSRP heeft geen gedrukte exemplaren op de plank. Na het invullen van het bestelformulier, wordt als de betaling is geregeld, de bestelling bij de drukker geplaatst. Deze drukt de gewenste publicatie volgens de opgegeven specificaties en stuurt deze dan rechtstreeks naar de besteller.

De procedure is simpel:
U bestelt de publicatie door het betreffende bestelformulier in te vullen. Daarbij geeft u naast het afleveradres ook toestemming voor de automatische incasso van de kosten van de publicatie incl. de verzendkosten. De SSRP verzorgt vervolgens de bestelling bij de drukker en u krijgt deze keurig verpakt afgeleverd op het opgegeven adres.
De prijs van een publicatie kan lager zijn als er meerdere exemplaren in dezelfde uitvoering tegelijk worden besteld. De bestelling komt binnen bij de Administratie van de SSRP. Deze kan daarom ook een aantal bestellingen samenvoegen. Daarvan houden we u natuurlijk op de hoogte.

De publicaties op de Boekenplank van de SSRP

Boek over de Lemsteraak 'Wielewaal'

Tijdens de zoektochten van Gerard ten Cate naar informatie over de watersport aan het einde van de negentiende en het begin van de twintigste eeuw, kwam hij bij herhaling informatie over de Lemsteraak 'Wielewaal' tegen. Een schip dat hij kende, omdat het een paar keer per jaar in zijn dorp in het Zuidlaardervaartje ligt. Ze ligt dan bij de eigenaar voor het huis. Telkens gaf Gerard zijn vondsten aan hem door. Vaak ging dit dan vergezeld met aanvullende vragen, maar bleek het antwoord open te blijven. Er was nog geen antwoord. Eigenaar Jack Alsema suggereerde wel eens dat hij na zijn pensionering op onderzoek uit moest gaan naar oud eigenaren of nazaten ervan. Negentig jaar geschiedenis om uit te zoeken en vast te leggen. Dat is nu gebeurd. Dit wil overigens niet zeggen dat het verhaal nu compleet is, maar Gerard is wel een heel eind op weg gekomen.

Ik wil het boek "Wielewaal" graag bestellen